Winactie exclusief gesigneerd exemplaar De Monogram Moorden – Sophie Hannah

De Monogram Moorden

Gisteren schreven we er al over; de Vlaamse Boeken Beurs en de exclusieve lunch met Sophie Hannah en Mathew Prichard aanstaande zaterdag.
Wij vroegen jullie om jullie vragen aan Sophie en Mathew aan ons door te geven zodat wij deze voor jullie kunnen stellen.

Wij mogen in samenwerking met Dutch Media Books een exemplaar van De Monogram Moorden van Sophie Hannah weggeven.
Dit wordt een bijzonder exemplaar want deze laten wij zaterdag persoonlijk signeren door Sophie Hannah.

Wil je graag kans maken op een exclusief gesigneerd exemplaar van De Monogram Moorden? Geef dan jouw vraag aan Sophie Hannah en/of Mathew Prichard aan ons door, dat kan hier op onze website, in de Facebookgroep of via de email thrillerlovers@gmail.com
De leukste origineelste vraag wint het exclusieve exemplaar.

Wees snel want vrijdagavond kiezen we de winnaar, zodat we het exemplaar speciaal op naam kunnen laten signeren.

Succes!

1929 – Poirots rustige avondmaal in een Londens etablissement wordt verstoord als een opgejaagde, jonge vrouw hem toevertrouwt dat iemand op het punt staat haar te vermoorden. Ze is doodsbang, maar zegt dat het recht zal zegevieren als ze dood is, en ze smeekt Poirot geen onderzoek te verrichten in het geval van haar dood.

Later die nacht worden drie mensen dood aangetroffen in een fancy, Londens hotel. De moordenaar heeft drie sinistere aanwijzingen achtergelaten: een manchetknoop met initialen in de mond van elk slachtoffer. Al snel is Hercule Poirot verwikkeld in de zaak en terwijl hij alles op alles zet om de bizarre stukjes van de puzzel in elkaar te zetten, maakt de moordenaar zich op om weer toe te slaan…

Advertenties

8 gedachtes over “Winactie exclusief gesigneerd exemplaar De Monogram Moorden – Sophie Hannah

 1. NA al die jaren komt Poirot terug op de proppen. Graag vernam ik of Poirot zijn welgekende eigenheid behoudt en of hij nog steeds handelt volgens zijn oude principes van deductie en vraagstellingen, of wordt hij ook geconfronteerd met de nieuwste snufjes zoals GSM, Smartphone, tablet, etc… en kan hij daar wel mee om?

  Like

 2. I have read several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a magnificent informative web site.

  Like

 3. Ik zou graag van Sophie Hannah willen weten hoe ze er toe gekomen is een nieuw Hercule Poirot mysterie te schrijven; is zij hiervoor gevraagd of is het een eigen initiatief? Ook ben ik benieuwd of zij een echte Agatha Christie fan is en zo ja, of zij al haar boeken heeft gelezen.
  Hoe heeft zij het ervaren dit boek te schrijven, is een detective schrijven gemakkelijker dan een thriller? Tot slot, wat wordt haar volgende boek een nieuw H.P. mysterie of een thriller ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s