Winactie Blauwdruk – Maria Rijk

Rijk (Klik voor vergroting)

Vandaag weer een nieuwe winactie voor onze Thrillerlovers.
Dit keer 2 gesigneerde exemplaren van Maria Rijk haar nieuwste boek #Blauwdruk.

Geef via een reactie hier op de site, via mail (thrillerlovers@gmail.com) of via Facebook
een antwoord op de gestelde vraag.

Meedoen kan t/m 2e kerstdag (26-12-2014) Succes!

(Update 26-12-2014 23:45) Winnaars zijn bekend : Van harte gefeliciteerd Hannie Snels en Aty Janzen!

5 gedachtes over “Winactie Blauwdruk – Maria Rijk

 1. Ik zou er helemaal induiken vrij nemen en tot de bodem uitzoeken….gewoon persoonlijk vragen….dan komt het goed ( kan je de reactie peilen..)

  Like

 2. Tja, is niet gemakkelijk. Denk dat je dit zelf een keer moet hebben meegemaakt. Nu is het een kwestie van inleven. Ik weet dus zelf wie de vader is van Katja en weet dat ze gevaar loopt. Om haar te beschermen en te vinden zou ik in eerste instantie de hulp van de politie inroepen en vragen om een amber alert te laten uitgaan en om het sms’je dat Katja heeft verstuurd te traceren, maar er ook bij vertellen dat ze gevaar loopt en waarom en dat ze van mij niet weet wie haar vader is…alles vertellen i.v.m. mijn dochter haar welzijn, dat gaat boven alles en wat de consequenties voor mijzelf op langere termijn zouden zijn dat zie ik daarna wel. Als zij maar veilig terug komt. Zou waarschijnlijk ook nog een privé detective inschakelen…alles uit de kast halen om mijn dochter weer zo snel mogelijk veilig thuis te krijgen. Die detective mag dan ook uitzoeken waar Katja’s vader woont en of Katja daar echt is en als ik dat wist zou ik de politie hierover informeren en vragen om bescherming ook op langere termijn. Kan ook zijn dat ze bij iemand is die zegt dat hij haar vader is en in werkelijkheid een lover boy is. Tegenwoordig hoor je zoveel, dat je ook met alles rekening moet houden.

  Like

 3. Ik zou eerst alle mensen benaderen die de vader kennen en vragen waar hij is. Zou dit binnen korte tijd niets opleveren dan zou ik een privé- detective inschakelen omdat je als moeder maar een ding kunt: vechten als een leeuwin voor je kind.

  Like

 4. Me voordoen als een andere via social media, tegenwoordig is iedereen heel erg beïnvloedbaar. het vertrouwen winnen en zo informatie boven water krijgen die niet verteld zou worden aan mensen binnen de vertrouwde vrienden/familie kring.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s