Winactie Linda Jansma – Vrij Spel

Winactie.LJ

Op de één na laatste dag van 2014 hebben wij nog een winactie voor jullie.
Wat valt er dit keer te winnen? 2 exemplaren van Linda Jansma’s nieuwste : Vrij spel.

Geef (een origineel en leuk) antwoord op de volgende vraag :
Waaraan herken je een echte Thrillerlover?

Reageren kan hier, via mail (thrillerlovers@gmail.com) of via facebook. Meedoen kan t/m 1 januari middernacht. Op 2 januari maken wij 2 winnaars bekend.

Update 02-01-2015 (13:00 uur) Wij feliciteren Alexandra Winters en Anne-Meta Hutten met een exemplaar van Vrij Spel!

42 gedachtes over “Winactie Linda Jansma – Vrij Spel

 1. De ” bepaalde ” blik in de ogen…..en een rode rugzak…( met boek erin..! )
  En telefoon bij de hand, met notities over boeken die je nog wil lezen…. 😎
  En verder is het een heel “cool” persoon….( zoals ik bv) 😂

  Like

 2. De echte thrillerlover heeft een virtueel pistool in de kolenkit verstopt waarmee hij de spookachtige stille verleiding van de afgelopen nacht te lijf kan gaan. Op het derde plankje achter het bronzen laatje ligt zijn tijd. De tijd die hij nodig heeft om al die spanning ook onder werktijd de baas te kunnen.

  Like

 3. Die alle recensies leest ook naar de mening van een ander luisterd maar ze het liefst zelf allemaal wil lezen dat is voor mij een echte thrillerlover

  Like

 4. Aan de gedrevenheid om het boek te lezen, het niet kunnen wegleggen, de enorme honger naar meer, het nagelbijten bij dat opnieuw zoveelste spannende boek, het nagelbijten, de rechtopstaande haren op de armen, …

  Like

 5. Een thriller lover herken je aan het volgende: Hij/zij ligt tot diep in de nacht t(h)rillend van spanning in bed te lezen tot diep in de nacht, komt de volgende dag t(h)rillend van vermoeidheid in een afkickkliniek waar hij/zij t(h)rillend van angst zich voorsteld aan de rest van de groep. “Hallo mijn naam is Anneke en ik heb een Thriller love addiction”

  Like

 6. Een echte Thrillerlover herken je aan de rode kleurtjes op de wangen, een te snel kloppend hart van opwinding, een trillend lichaam van de spanning en vlinders in de buik van de zenuwen…niet kunnen slapen en eten, want het boek moet eerst uitgelezen worden….net zoals bij een grote liefde…het vertoont heel veel overeenkomsten…..het is gewoon de ware en enige echte grote liefde

  Like

 7. Aan niet de hele dag op facebook hangen, omdat er anders te weinig tijd is om te lezen. 🙂 . Maar wel altijd een boek binnen handbereik en in de winter een boekleeslampje. Op de (sta-op-)stoel, in bed, in de tram, bij het boodschappen doen, in de auto (als mijn man rijdt 😉 ). In de tram om onderweg te lezen en bij het boodschappen doen als er te lange rijen bij de kassa zijn. So wie so altijd een boek mee onderweg, want bij pech moet ik altijd wachten op een monteur om mijn scootmobiel aan de praat te krijgen en op mijn driewielligfiets geldt eigenlijk hetzelfde. Nadat ik jaren geleden het besluit nam om nooit meer zonder boek van huis te gaan, kreeg ik toevallig in dezelfde week bandenpech met mijn mooie fiets. Wat was ik blij met mijn boek en mijn boekleeslampje, omdat het inmiddels donker was.

  Like

 8. IemaNd die altijd wil lezen, zeer onrustig wordt als ie niets meer heeft met een nog te lezen lijst die almaar langer en langer wordt en uitermate hebberig in bieb en boekhandel loopt!

  Like

 9. Een echte thrillerlover herken je aan het constante geeuwen, de rode ogen, als ze een boek in handen hebben kan je zeggen wat je wil maar ze horen je niet en als je ze op zaterdag ziet winkelen is elke boekwinkel voor hun (zoals ik dus).
  Ik zou hem supergraag willen winnen. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  Like

 10. Waaraan herken je een echte thrillerlover ,als ik naar mij zelf zou kijken zie ik iemand zitten die lichamelijk aanwezig is en geestelijk niet,wazige blik,veel aan het denken welke kant gaat het op ,altijd beesten om je heen heerlijk ze zeggen niks ,en dan nog de hebberigheid want je wilt alles lezen waar een goede recensie over geschreven is,en ja wat moet je dan met Linda Jansma ons toppertje😉

  Like

 11. Een echte thrillerlover is iemand die altijd op zijn hoede is. Stel je toch voor dat je een goede thriller mist, dat mag niet gebeuren. Een ‘afwezig’ persoon, want er zit altijd de vraag in zijn hoofd: hoe loopt dit verhaal af. Een beetje a-sociaal type, die het liefst in een hoekje een spannend boek leest. Kortom: dit is een beld van mijzelf.

  Like

 12. Een thriller lover herken je als ze bij de supermarkt om dodekoeken vraagt ipv van jodenkoeken, pleegzusterbloedwijn koopt en bij de kassa niet der portemonnee maar een klapperpistooltje uit der tas haalt! Om vervolgens in der vluchtauto naar huis te crossen waar dat spannende boek op der wacht.

  Like

 13. Een thriller lover heeft s’avonds haar telefoon en televisie uit staan. In huis is het donker met alleen het lichtje van haar ereader. Helemaal opgaan in het boek!

  Like

 14. een thrillerlover is iemand die in de bieb met een noodgang naar de kast met nieuwste thrillers loopt en baalt dat er weer bijna niets ligt!! (de reserveringslijst voor de nieuwe thrillers is bij ons erg lang) en dus bij mij komt om te vragen of er toch nog iets is wat goed te lezen is……..

  Like

 15. Een thrillerlover is iemand die een liefde heeft voor lezen, een voorliefde voor thrillers en met anderen wil meetrillen! Maar zoals in de liefde, af en toe eens durft vreemdgaan en dan davert de hele wereld rondom!

  Like

 16. Een echte thrillerlover kent vele vormen en gedaantes en is niet altijd even makkelijk te herkennen.. een ding echter is zeker … diep weggedoken in een boek voelt hij of zij zich helemaal in zijn of haar element…

  Like

 17. Een echte thrillerlover herken je onmiddellijk wanneer hij/zij diep verzonken zit in een boek en volledig afgesloten is voor de buitenwereld. Niets of niemand dringt nog tot hen door, alleen het pageturnen kennen ze nog…en dit duurt tot de laatste bladzijde is omgedraaid…alles bezinkt dan even en…men verdiept zich alweer in een nieuw spannend boek, etc

  Like

 18. Een thrillerlover herken je uit duizenden:
  onverschrokken, niet bang in het donker, schrikt niet bij een harde knal, gegil of geschreeuw. Sluipt door enge donkere steegjes, maar loopt trots door drukke straten, heeft altijd minstens een heel arsenaal aan wapens bij zich of juist niet 🙂 en is niet bang voor huurmoordenaars met messen.

  Maar 1 ding is overduidelijk… ieder vrije minuut is de echte thrillerlover stil, heel stil, bijna onzichtbaar zit hij of zij in een stoel, op de bank, in een wachtkamer, staat bij een bushalte.
  Je hoort alleen het geritsel als er een bladzijde omgeslagen wordt, of het tikken/vegen over een klein beeldschermpje.
  Of zit achter een pc of laptop, op zoek.. op zoek.. op zoek naar boeken die nog niet op de NTL-lijst staan, zijn er al nieuwe boeken uit? Nieuwe schrijvers/sters die gevolgd moeten worden?

  En is uiteraard lid van Thrillerlovers.wordpress.com.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s