Winactie IJstweeling – S.K. Tremayne

IJstweeling

Een jaar nadat Lydia – de helft van een identieke tweeling – is omgekomen bij een tragisch ongeluk, verhuizen haar ouders Angus en Sarah Moorcraft met overgebleven tweelingdochter Kirstie naar een klein en afgelegen Schots eiland. Langzaam proberen zij hun leven opnieuw vorm te geven. Als de winter zijn intrede doet, en de mist over het Schotse eiland trekt, raakt het gezin echter steeds verder geïsoleerd. Kirstie begint vreemd gedrag te vertonen, beweert dat zíj Lydia is en dat Kirstie is overleden. Langzaam slaat de twijfel toe: wat is er echt gebeurd op de dag van het ongeluk? En wie probeert het meisje in bescherming te nemen?

Het boek verschijnt op 26/02/2015, maar jij kan het nu al lezen, Uitgeverij Promtheus heeft 3 (vooruit)exemplaren beschikbaar gesteld.
Winnen? Vertel ons : Wat trekt jou aan in dit boek, is het de prachtige cover, de pakkende omschrijving? Kortom, waarom wil jij dit boek nu al lezen?
Van de winnaars verwachten wij nadat je het boek gelezen hebt, een eerlijke mening/recensie die wij ook op de website mogen plaatsen.
Meedoen kan t/m 28 januari 2015, je mening/recensie moet dan uiterlijk bij ons binnen zijn op 22 februari 2015.

Reageer hieronder, op facebook of via mail (thrillerlovers@gmail.com)

21 gedachtes over “Winactie IJstweeling – S.K. Tremayne

 1. Ik zou heeeeel graag dit boek willen lezen omdat mijn ogen zien dat er een vuurtoren op de kaft staat. En ik ben verslaafd aan vuurtorens!!!!! Een boek hoeft wat mij betreft niet over vuurtorens te gaan. Maar zie ik een boek met een vuurtoren op de kaft moet en zou ik die hebben!!!!

  Like

 2. Ondanks dat een eeneiige tweeling identiek is, blijken er toch wel verschillen in karakter te zijn. Als de ouders denken dat Lydia is overleden en Kristie nog leeft en het blijkt andersom te zijn, hoe goed denken ze hun tweeling dan te kennen? Wat is er mis met Kristie die zegt ineens Lydia te zijn? Hoe is Lydia omgekomen en welke rol heeft Kristie hierin gespeeld? Het lijkt een heel spannend boek te zijn en ik wil graag weten wat het einde is. Er is maar 1 manier om er zelf achter te komen: het boek te lezen en wel het liefst zo snel mogelijk.

  Like

 3. Dit boek lijkt mij mooi inderdaad om de voorkant . En omdat ik benieuwd ben wat er precies is gebeurt en hoe ze er aan toe zijn gekomen om telaten lijken dat het de ander was . Gewoon een boek dus om graag tewillen lezen

  Like

 4. Ik zou hem heel graag willen winnen omdat het verhaal mij nu al mateloos intrigeert na alleen de intro alleen al gelezen te hebben en ik ben gek op verhalen die zich daar afspelen. Vind de cover ook pakkend. Beiden nodigen erg uit tot lezen. Mocht ik heb winnen zal ik met plezier een recensie schrijven. 😀

  Like

 5. Dit boek heeft alles om het tot n bestseller te maken waarbij je op t puntje van je stoel zit en niet kunt stoppen met lezen: een verdacht ongeval, een tweeling, vreemd gedrag, een geïsoleerd Schots eiland in de winter….en dan die prachtige cover in bloedrood en grijswit tinten! Ik wil dit razend aantrekkelijke boek heel graag nu al lezen en een recensie voor jullie schrijven!

  Like

 6. De cover nodigt al uit van pak me, pak me en als ik dan de omschrijving lees word ik super nieuwsgierig naar het verhaal. Intrigerend en het boek geeft mij nu al de verwachting een intense spanning in zich te hebben, een boek waarvan ik verwacht deze in één ruk uit te lezen en mij van mijn nachtrust zal beroven.

  Like

 7. Ten eerste lijkt het me een heel mooi boek, een thriller afspelend in Schotland, weer een heel wat anders dan in Nederland of Amerika, waarvan ik ze meestal lees, dat voorop gesteld. Toevallig heet ik ook Lydia en ben ik vrijdag jarig, dus het zou een mooi kadootje zijn. Ik heb nog nooit een recensie geschreven maar zou het een keer willen proberen. En wat treft in februari ook nog een weekje vakantie, dus ook nog tijd.

  Like

 8. Het zier er prachtig uit, heel aantrekkelijk en mysterieus. een boek wat je beet wil pakken en lezen. Spanning spreekt zich al uit via de cover. dus de nieuwsgierigheid is in grote mate aanwezig.

  Like

 9. Ik ben vooral benieuwd naar eventuele flashbacks, de manier waarop de band tussen de tweeling beschreven wordt en vanuit welke persoon of personen dit boek beschreven wordt. Daarnaast vraag ik me af of het een geloofwaardig verhaal geworden is.

  Like

 10. De band van een tweeling kan zo sterk zijn,natuurlijk de cover is mooi en de inleiding spreekt mij aan.Maar waar ik nog meer benieuwd naar ben is het denkpatroon van de tweeling die overgebleven is.Mijn opa was een tweeling
  ,hij is ook omgekomen bij een ongeval een paar minuten later stierf zijn tweelingbroer aan een hartaanval.Is dit toeval of is die navelstreng zo sterk ,en nee het is geen verhaal het is echt.Dus ja dit boek spreekt mij juist om deze reden juist extra aan.

  Like

 11. Mooie cover, maar vooral: intrigerend gegeven. Ik ben heel benieuwd naar wat er met deze tweeling gebeurd is. En een recensie schrijven is uiteraard geen probleem!

  Like

 12. Ik zou dit boek erg graag lezen. Werd vooral aangetrokken door de kaft, en lees erg graag thrillers.
  Het feit dat ik zelf ook een eeneiige tweeling heb, maakt het boek extra interessant!

  Like

 13. Als ik in een boekenwinkel zou rondlopen zou dit boek me roepen met zijn mooie kaft. Vervolgens zou ik het oppakken en de achterkant lezen. En dan, dan zou ik me moeten beheersen om het niet mee te nemen, mee te nemen naar de kassa om het vervolgens mee te nemen naar huis. Om me dan te bedwingen om niet meteen te beginnen met lezen want ik moet de badkamer nog poetsen, de bedden nog verschonen, de ramen nog wassen. En zeer waarschijnlijk wint het boek. Man boos omdat ik weer extra geld heb uitgegeven, kinderen honger omdat ik niet gekookt heb. Maar als ik boek nu zou winnen geef ik hem extra geld uit, beloof ik de kids dat ik zal koken en heb ik een goede reden om het te lezen omdat ik een eerlijke mening mag geven over het boek met die mooie kaft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s