Winactie Hemel boven Londen – Håkan Nesser

Håkan_Nesser_HBL

Op 27 februari ligt de nieuwe Håkan Nesser, Hemel boven Londen in de winkel :

De zeer vermogende Leonard Vermin heeft nog maar een paar weken te leven. Met zijn partner Maud is hij in Londen voor een afscheidsetentje waarvoor ook Mauds kinderen zijn uitgenodigd. Hoewel het etentje bruut wordt onderbroken, lukt het Leonard uiteindelijk toch zijn testament voor te lezen, en daarmee verrast hij iedereen. Is Leonard wel wie hij zegt te zijn?

Wij mogen in samenwerking met Uitgeverij de Geus 2 exemplaren weggeven, zodat je het boek al in huis hebt vóór het in de winkel ligt. Vertel ons waarom jij graag dit boek zou willen lezen en mail ons uiterlijk 3 weken na ontvangst van het boek jouw recensie. Meedoen kan t/m a.s. vrijdag 20 februari.

Update 20-02-2015 13:20 : Wij feliciteren Brigitte Vens en Anja Vercruysse met een exemplaar van dit boek!

Advertenties

19 gedachtes over “Winactie Hemel boven Londen – Håkan Nesser

 1. Dat boek zou ik echt heel graag willen lezen! Ben echt een fan van Hakan Nesser en reuze benieuwd weer naar dit boek! Heb echt genoten van al zijn boeken…

  Like

 2. Voor volgende week staat er al iets Noors en iets Fins op het leesprogramma (Samuel Bjørk en J.K. Johansson), dus de Zweedse Håkan Nesser past perfect in dat rijtje. De reacties op ‘Hemel boven Londen’ waren nogal verdeeld in Zweden, dus ik wil graag zelf mijn mening vormen. Nesser is trouwens een enorm vriendelijke en lieve man, heb hem vorig jaar ontmoet. Fijne actie alweer van Thrillerlovers !

  Like

 3. Ik ben al heel lang fan van deze man. Haken Nesser, heb al zijn boeken gelezen en heb hem vorig jaar in Groningen mogen ontmoeten. Een zeer sympathieke toffe peer. Voor zijn nieuwste boek. HEMEL BOVEN LONDEN, wil ik graag een gokje wagen, kom maar op met zijn nieuwste boek.

  Like

 4. Ik vind Nesser een heel goede schrijver. Ik zou daarom heel graag Hemel boven Londen lezen! En ik heb door een kwetsuur aan mijn hand veel tijd om me op boeken te storten!

  Like

 5. Geweldig! Als fan van het eerste uur van de boeken van Hakan Nesser zou ik dit boek heel graag willen lezen en er uiteraard een recensie over schrijven!!

  Like

 6. Hemel boven Londen? Ik hoop dat Hakan Nesser er een Hel onder Londen van gemaakt heeft! Na zijn Barbarotti-reeks, waar ik mateloos van genoten heb, is het nu de beurt aan een standalone die ons enthousiast moet maken… maar dat ben ik dus al!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s