Winactie De kooi – Josh Malerman

DeKooi

Aanvankelijk negeerden de mensen de bizarre getuigenissen op het nieuws. Maar er kwamen er steeds meer en ze kwamen van steeds dichter bij huis. Algauw hoorden we dat het bij ons op straat gebeurde, om de hoek. De televisie ging op zwart, de radio zweeg en het internet viel uit. Telefoons stopten met overgaan. En we konden niet meer naar buiten. Want daar zijn zij. En zij mogen niet gezien worden.

In samenwerking met A.W. Bruna mogen we 2 exemplaren van De kooi weggeven.
Kat haar reactie op dit boek : “De kooi, zenuwslopend debuut wat vraagt om een vervolg. Een raadsel zowel voor als na het lezen. Overleven in de nieuwe in duisternis gehulde wereld. Aanrader!”

Wat moet je hiervoor doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat zou jij doen in een in duisternis gehulde wereld, zonder tv, radio en internet?

Dinsdag 24 februari maken wij de winnaars bekend.

Update 24-02-2015 (19:40 uur) : De winnaars zijn bekend, van Harte Gefeliciteerd Ilse Prins & Lies van Aelst

Advertenties

22 gedachtes over “Winactie De kooi – Josh Malerman

 1. Leuk ! Ik ben dit boek nu aan het lezen, maar wel het ebook, zou het papieren boek ook graag willen hebben. En antwoord op de vraag…..dan kan ik alleen maar bedenken: lezen natuurlijk. Misschien kom ik dan eindelijk door die stapels heen zonder verdere afleiding van facebook en tv.

  Like

 2. Hoop dat ik mijn tablet bij me heb, dan lezen tot de batterij op is en dan zijn mijn ogen zóóó aan de duisternis gewend dat het vurige kooltjes zijn geworden en ik weer gewoon door kan lezen. En maar hopen dat het licht wordt.

  Like

 3. Wat ik zou doen in een in duisternis gehulde wereld, zonder tv, radio en internet? Ik zou me vermaken met mijn CD-collectie, boeken, handwerkhobbies en de eindeloze hoeveelheid bordspellen die hier in huis te vinden zijn. Veel fysiek samenzijn met andere mensen, praten, discusieren…. Ik zou me niet vervelen.. Het zou wel even wennen zijn, maar ja, dat is ook zo gedaan!

  Like

 4. Aangezien het donker is kijken of ik een kaarsje kan aansteken en dan bij kaarslicht lezen. Mocht dat niet lukken dan zou ik mezelf een verhaal vertellen en wie weet zou er onbewust een boek ontstaan.

  Like

 5. Ik zou eerst hout gaan zoeken dan een vuurtje maken en dan lekker bij het kampvuurtje gaan lezen.Want ja je kan wel kleuren en andere dingen doen maar gaat zo moeilijk in het donker 😛

  Like

 6. Leuke actie! Ik zou eerst een voorraad voedsel verzamelen en spullen die ik nodig heb om te overleven..je weet maar nooit. Mensen zullen alles, maar dan ook echt alles doen om te overleven. En ik wil goed voorbereid zijn:) Daarna zou ik een goede schuilplaats zoeken, waar ik alles zou doen om te overleven! De tijd kan ik ook lekker gebruiken om te lezen^^

  Like

 7. Ik ben echt razendbenieuwd naar dit boek… Heel eerlijk lijkt zo’n wereld me wel wat, behalve de duitsternis dan… Even zonder alle rotberichten die door de hele wereld gebeuren, even geen tv/radio/mobiel/laptop.. Even terug naar hoe het vroeger was.. En sjah wat we dan zouden doen? Dan kun je weer eens een keer een ECHT gesprek voeren met elkaar, of een kaarsje aan en een boek lezen natuurlijk! 😉

  Like

 8. Wat een leuke actie. Het boek lijkt me super. Ik zou lange wandelingen gaan maken en zien hoe mensen zich vermaken zonder de hele dag voor de buis te hangen of aan de pc vast te zitten. Lijkt me zeer intressant.

  Like

 9. Lezen, foto’s inplakken die al 15 jaar liggen te wachten, lezen, boeken uitzoeken en sorteren, ook de vele dozen met kinderboeken die op zolder staan, lezen, puzzelen en dat alles bij kaarslicht en een vuurtje in de kachel

  Like

 10. Duisternis is er pas als je niet meer kunt denken, en ik denk dat geen tv en internet dat denken juist zullen bevorderen! Dus ik zou zaken overpeinzen, boeken lezen (daar hebben we er gelukkig met zijn alleen heel veel van) en misschien me richten op leuk eten maken, daar heb je dan ook meer tijd voor 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s