Winactie Doodstil – Lydia van Houten

LvH-Doodstil

 

In samenwerking met uitgeverij Kabook en Lydia van Houten mogen wij 2 gesigneerde exemplaren weggeven van dit spannende thrillerdebuut.

Kat las hem onlangs en vond het een aanrader.

Wat moet je doen om 1 van de 2 exemplaren te winnen? Vul het volgende geschreven stukje tekst op een originele/spannende manier aan.

Zomer 2015, een warme, zwoele zomeravond ergens in Nederland, rond middernacht….

Wat een afsluiting van een geweldige avond, geblinddoekt werd ik door mijn ontvoerder uit een rijdende auto geduwd.
Hier zit ik dan, helemaal alleen, gestrand in een donker en #doodstil bos, geen idee waar ik ben en ik sta doodsangsten uit……

Meedoen kan t/m a.s. dinsdag 28 juli 2015.
Plaats je reactie hier of mail naar : thrillerlovers@gmail.com
Uit de 2 leukste/origineelste reacties selecteren wij de winnaars.
Succes!

Update 31-07-2015 : Wij feliciteren Suzanne Kors en Rene Orth met een gesigneerd exemplaar van dit boek!

5 gedachtes over “Winactie Doodstil – Lydia van Houten

 1. In dit enge bos vol geluiden en geritsel, wat moet ik doen? Van angst kan ik niet goed nadenken over mijn situatie, ik roep mezelf tot de orde door heel luid te roepen : “Kom tevoorschijn engerd dan ros ik je in elkaar!”
  Ik schrik van mijn eigen stem en begin hard te lachen om mijn eigen angsten, teveel thrillers gelezen met enge figuren denk ik. Ik sta op en loop naar het geluid van auto’s toe en na veel geworstel met takken van struiken en bomen en vallen over boomstronken zie ik eindelijk licht tussen de bomen, van opluchting begin ik te rennen naar het licht, het is van een huis en ik klop keihard op de deur zonder erbij na te denken. Een clown doet de deur open en ik hoor harde muziek op de achtergrond. Hij grijnst naar me en zegt : “Je bent er eindelijk, te laat voor de verjaardagstaart maar de bbq is nog warm, dus kom je maar lekker warmen………

  Like

 2. Ik doe mijn blinddoek af en probeer te ontdekken waar ik ben, maar dat is niet makkelijk in het donker. Zie ik iets bewegen en op me af komen lopen? nee het is gelukkig niks.
  Ik verman mezelf en loop, wat maar moeizaam lukt, rechtdoor en na ongeveer 10 minuten lopen, zie ik nog iemand in dit donkere stille bos lopen en een stukje verderop nog iemand, wat is er aan de hand hier!!
  Ik loop naar de eerste persoon toe en vraag waarom zij daar loopt, waarop zij zegt, dat ze tijdens de vierdaagse uit is gevallen en nu voor straf, 4 nachten in dit bos moet wandelen.
  Ik weet nu waarom ik ook hier loop, ik ben op de derde dag uitgevallen.

  Like

 3. Zomer 2015, een warme, zwoele zomeravond ergens in Nederland, rond middernacht.

  Wat een afsluiting van een geweldige avond, geblinddoekt werd ik door mijn ontvoerder uit een rijdende auto geduwd. Hier zit ik dan, helemaal alleen gestrand in een donker en doodstil bos, geen idee waar ik ben en ik sta doodsangsten uit.

  Vanavond was mijn vuurdoop, mijn ontgroening om deel te nemen aan de club van Thrillerlovers. Samen met een aantal andere leden hadden wij heerlijk gegeten bij restaurant Het Wapen van Ermelo. De heerlijke medium gebakken Ierse biefstuk met de volle kalfsjus was een genot om te verorberen. Aangezien het een mooie warme, zwoele avond was hebben wij nog heerlijk lang buiten op het terras gezeten, genietend van elkaars gezelschap en van mooie en spannende boeken.
  Aangezien ikzelf ver van Ermelo weg woon bood Anne-Jan, één van de beheerders van Thrillerlovers, mij een lift aan naar het treinstation. Toen wij bij de auto kwamen werd ik opeens overvallen. Anne-Jan bond mijn handen samen en ik werd geblinddoekt. Na een hobbelige rit stond ik nu dus in het bos.

  Het touw om mijn polsen snijd lichtjes in mijn huid, gelukkig is er wel genoeg spellng en kan ik het touw met weinig moeite over mijn handen laten glijden. Ik ruk de blinddoek van mijn hoofd en zie aan alle kanten enkel bos, het is donker en buiten het geluid van de wind door de bomen is het doodstil.
  Opeens hoorde ik Anne-Jan door een megafoon: ’Dames en Heren, Let the games begin. De jaarlijkse jacht is geopend.’ Vervolgens klonk er een hoog fluitsignaal en ergens achter mij hoorde ik een soort gedonder. In blinde paniek begin ik te rennen, ik weet niet wat er achter mij aanzit maar ik wil het ook niet weten. Het komt dichter en dichterbij, ik werp een blik over mijn schouders en zie honden met daarachter alle leden waarmee ik gegeten heb vanavond. Een stel hard rennende wilde blaffende honden en hun krankzinnige eigenaars. Dit kan niet waar zijn! Het angstzweet glijd over mijn rug heen. Ik struikel en val op de grond, het lukt mij niet om op te staan en die verdomde honden komen snel dichterbij. Ik begin te schreeuwen en voel iets zachts tegen mijn gezicht. Ik doe mijn ogen open en zie tot mijn grote opluchting de ogen van mijn lieve kat Miss Boeffie Moppielicious aka Moppie. Ze geeft mij kopjes terwijl ik na hijg in mijn eigen bed. Het was gelukkig allemaal maar een akelige droom.

  Een paar weken later lees ik op de website van Thrillerlovers dat ze nieuwe hulpkrachten zoeken rond de omgeving van Ermelo. Ik ril en bedenk mij geen seconde, hup die computer uit en heerlijk in de tuin zitten genietend van mijn nieuwe boek Doodstil van Lydia van Houten.

  Like

 4. En ik denk ondertussen waarom kan ik dan ook gewoon nooit eens naar mijn moeder luisteren. Ze heeft me nog zo goed gewaarschuwd voordat ik wegging maar eigenwijs als ik ben sloeg ik haar goede raad in de wind en nu zit ik met de gebakken peren. Helemaal alleen in het donkere bos of shit nee ik hoor iets ben ik dan toch niet alleen? Daar achter de boom ik weet het zeker ik zie iets bewegen. O my god het komt naar me toe een donkere gestalte o nee het zal toch niet waar zijn. En dan ineeens hoor ik een bekende stem die tegen me zegt zo heb je nu je lesje geleerd zal je de volgende keer wel naar je moeder luisteren en mijn moeder neemt me liefdevol in haar armen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s