Winactie Veenbrand/Eva’s oog-Karin Fossum

Fossum

In samenwerking met uitgeverij Marmer mogen we 3 x een Karin Fossum boekenpakket verloten.
Met hierin het zojuist verschenen en langverwachte nieuwe boek Veenbrand en het eerste deel in de Konrad Sejer serie, Eva’s oog.

Wat moet je hiervoor doen? Wordt lid (als je dat nog niet bent) van onze Facebookgroep en laat in een reactie weten waarom jij graag Scandinavische thrillers leest.
Meedoen kan t/m zondag 3 april 2016.

20 gedachtes over “Winactie Veenbrand/Eva’s oog-Karin Fossum

 1. Ik ben een paar keer op vakantie geweest naar een aantal Scandinavische landen en vind het heerlijk om d.m.v. de boeken weer het gevoel te hebben dat ik er weer ben. En ze zijn ook vaak steengoed.

  Like

 2. Waarom ik Scandinavische thrillers lees? Gewoon de allerbeste. Zitten psychologisch gewoon het beste in elkaar. Heb mijn 2 zoons niet voor niets Scandinavische namen gegeven : Finn & Raff. Ook daar ben ik nog steeds blij mee 🙂

  Like

 3. Ik lees graag Scandinavische thrillers vanwege de, vaak prachtige, beschrijvingen van een stad, dorp of een gebeurtenis. Zo beeldend, zodat het lijkt alsof je er zelf bent/bij aanwezig bent. De hoofdpersonen hebben last van hun eigen “demonen” waardoor ze realistisch overkomen. En heerlijk spannend natuurlijk!!

  Like

 4. Omdat ik dol ben op Scandinavisch, het liefst zou ik naar Noorwegen emigreren.
  Ik lees heel graag Scandinavisch omdat de schrijvers vaak een erg mooie omschrijving geven van het landschap, dan is het net of ik weer even op vakantie in Noorwegen ben, de boeken zijn vaak zo spannend dat je daar dan weer niet teveel bij na moet denken, anders durf je niet meer op vakantie 😉
  En omdat Karin Fossum Noors is kan ik voor de vakantie haar boeken vast lezen, dan is het tegen die tijd dat ik daadwerkelijk op vakantie ga wel weer wat afgezwakt, en hoef ik niet elke keer als ik een wandeling maak achterom te kijken omdat ik bang ben dat “de” moordenaar van het veenbrand verhaal achter me aan komt, of zou ik ze dit jaar eens meenemen naar Noorwegen, dat geeft vast een special effect aan de vakantie.

  Like

 5. Scandinavische thrillers zijn ijzersterk en ijzingwekkend spannend, geven me vaak hartkloppingen en slapeloze nachten. Het lezen van een Scandinavische thriller is een angstaanjagende reis waarbij ik doodsangsten uitsta en die me de adem beneemt tot de laatste bladzijde. Scandinavische thrillers gaan over mensen van vlees en bloed en zijn beklemmend goed!

  Like

 6. Ik lees graag boeken van scandinavische schrijvers of het nu thrillers of autobiografische boeken zijn, ze bevallen eigenlijk altijd goed.

  Like

 7. Ik ben dol op Scandinavische thrillers, door de uitgebreide omschrijvingen en door de zinderende spanning die altijd op de achtergrond is. Daarnaast heeft men kennis van zaken, ja het is wel mijn favoriete genre nummer 1, ook al lees ik alles.

  Like

 8. Ik heb nog nooit een Scandinavische thriller gelezen die niét goed was. Ik waan me steeds in een van die landen als ik n thriller lees. Geweldig. Graag wil ik dus mee doen voor dit boek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s