Samen – Anita Terpstra

samen

Anita Terpstra debuteerde in 2009.
Nu in 2016 is haar 5e thriller verschenen met de titel Samen.
Van haar 4e thriller (Anders) werden de rechten verkocht aan Duitsland en Frankrijk. En aan Frankrijk zijn ook tv-filmrechten verkocht.

Mackenzie schrijft brieven met een ter dood veroordeelde. Matt wacht de doodstraf vanwege de ontvoering van 5 vrouwen. Eén vrouw wist te ontsnappen en heeft Matt als schuldige aangewezen. Matt blijft echter volhouden dat hij onschuldig is. Mackenzie en Matt trouwen en Mackenzie is vastbesloten Matt’s onschuld te bewijzen. Ze gaat zelfs zo ver dat ze een plan heeft bedacht Matt te helpen ontsnappen. Gaat de liefde van deze vrouw zo ver dat ze tot alles in staat is en wat zet ze hiermee allemaal op het spel?

Samen is het 3e boek van Terpstra dat ik lees. Met Anders wist zij mij al volledig te overtuigen en in te pakken. Maar als je denkt dat het niet beter kon, think again.
Met Samen gaat zij namelijk nog een stapje verder. Het is een boek waar je vanaf de eerste zinnen gelijk inzit en ook een boek dat je daarna eigenlijk niet meer aan de kant wilt leggen. Zo heb ik mijn thrillers het liefst!

We lezen Samen vanuit het perspectief van Rosie en Mackenzie en het boek speelt zich volledig af in de USA. Samen is ontzettend goed, superspannend en vlot geschreven. Had Terpstra met Anders al de aandacht van landen als Duitsland en Frankrijk, ik verwacht dat dit zich met Samen nóg verder uitbreid. (Wereldwijd, USA here she comes!)

Terpstra mag zich na deze 5e thriller wat mij betreft rekenen tot de top van Thriller-(Neder)-Land (en ik zie al nominaties en prijzen in mijn glazen bol)

Een thriller zoals een thriller moet zijn, genieten van de eerste tot de laatste bladzijde!

★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s